Spring naar content

ALGEMEEN

Clubhuis Regio Zwolle kent geen drempels

Clubhuis Regio Zwolle. De naam van ons nieuwe kantoor waar we begin 2021 introkken. Samen met Regio Zwolle United. Wethouder René de Heer onthulde in mei 2021 het nieuwe kantoor. Het vitale hart van Regio Zwolle. Een plek waar alle lagen uit de samenleving bij elkaar komen en iedereen mag mee doen. Zoals een echt clubhuis betaamt. 

Clubhuis Regio Zwolle is een inspirerende ontmoetingsplaats waar organisaties de kracht van sport inzetten voor waardevolle sportieve, maatschappelijke en economische initiatieven voor Zwolle en de regio. Mensen werken er samen om wederzijdse ambities te verwezenlijken. Zo vinden doordeweeks en rondom wedstrijden diverse ontmoetingen en (thema)bijeenkomsten plaats met verenigingen, ondernemers, studenten, bestuurders en deelnemers uit maatschappelijke projecten. Wethouder sport, René de Heer: “Een clubhuis kent geen drempels en staat voor saamhorigheid waar iedereen binnen durft te stappen. Via de kracht van sport kan er vanuit Clubhuis Regio Zwolle nog meer geïnvesteerd worden in sportstimulering en ondernemerschap.”

SSZ Opening clubhuis-38_evert

Bestuursvoorzitter Regio Zwolle United, Evert Leideman: “Het nieuwe clubhuis van Regio Zwolle United en SportService Zwolle is de fysieke verbinding en verschijning van een waardevolle samenwerking die in de afgelopen jaren vorm heeft gekregen. Samen geven zij succesvol invulling aan maatschappelijke, economische en vitale ontwikkelingen in onze Zwolse regio.” 

Twee organisaties, één droom

SportService Zwolle en Regio Zwolle United werken al jaren nauw samen, onder andere op het gebied van breedtesportstimulering, sport- en sociale participatie. De vijfjarige samenwerking beoogt o.a. om door de kracht van sport de vitaliteit van inwoners in Regio Zwolle te versterken. Onderdeel van de samenwerking is het gezamenlijk kantoorhouden in het Clubhuis. Twee organisaties, één droom: Het vitale hart van Regio Zwolle! Het clubhuis is op 2 september 2021 officieel geopend. 

SSZ Opening clubhuis-29