Spring naar content

Het team van SportService Zwolle maakt 2 september aanstaande officieel een frisse start op een nieuwe, sportieve locatie: het MAC3PARK stadion in Zwolle. Begin dit jaar ontvingen SportService Zwolle en Regio Zwolle United de sleutel van hun nieuwe kantoorruimte, op een van de meest spraakmakende locaties in de stad.

René de Heer: “Onze regio doet ertoe. Anderen kijken hoe wij samenwerken. Het feit dat we hier samen staan maakt ons uniek"

Al snel werd duidelijk dat we als samenwerkingspartners meer willen betekenen voor Zwolle en regio. Dat de locatie een plek moet worden waar overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken rondom thema’s als sport, maatschappij en economie. Met een sportieve openingshandeling onthulde René de Heer (wethouder gemeente Zwolle) 28 mei jl. de naam van het nieuwe kantoor van SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Op de gevel schittert nu de naam Clubhuis Regio Zwolle. Een plek waar alle lagen uit de samenleving bij elkaar komen en iedereen mee mag doen, zoals een echt clubhuis beaamt.

René de Heer: "Dat we nooit voor onszelf gaan en altijd naar elkaar omkijken om het beste van een ander te integreren in het beste van jezelf. Dan komt er iets heel moois samen, zoals hier nu gebeurt. Een clubhuis kent namelijk geen drempels en staat voor saamhorigheid waar iedereen binnen durft te stappen. Via de kracht van sport kan er vanuit Clubhuis Regio Zwolle nog meer geïnvesteerd worden in sportstimulering en ondernemerschap.’’