Spring naar content

Dienstverlening Sportservice Zwolle

Ons team werkt voortdurend aan de optimalisatie van onze dienstverlening. We zijn er voor iedereen in Zwolle en regio met vragen over sport en bewegen. We werken klantgericht en stellen de verbinding centraal. Het afgelopen jaar is er daarom gewerkt aan een nieuwe website én is ons sportloket naar een hoger service niveau ontwikkeld.

Sportloket

Vanuit ons sportloket spelen we continu in op de vragen en behoeftes van onze klanten. Daarbij willen we een zo hoog mogelijk service niveau realiseren.  Om dit niveau te behalen en te blijven ontwikkelen, hebben collega’s de training klant- en servicegerichtheid gevolgd. Hierdoor zijn we steeds beter in staat om de inwoner, sportverenigingen, sportaanbieders en partners te adviseren en/of te ondersteunen bij hun vraagstukken of bij de verhuur van sportaccommodaties.

Schermafbeelding 2023-03-06 om 10.17.31

Website

Met gepaste trots, hebben we in oktober onze geheel nieuwe website gelanceerd. Door een verbeterde lay-out en navigatie vind je snel en gemakkelijk de informatie die je zoekt. De site helpt de geïnteresseerde bezoeker snel aan de nodige informatie over interessante thema’s en een compleet overzicht van ons sportaanbod en vertelt kort en krachtig over het ‘wat, waarom en hoe’ van SportService Zwolle. Uiteraard is het ook een belangrijk platform om nieuws met iedereen te delen.

Belangrijkste veranderingen

  • Het Zwemvangnet en Jeugdfonds Sport Zwolle: een waardevolle toevoeging aan onze nieuwe site is dat het Zwemvangnet en het Jeugdfonds Sport Zwolle sneller te vinden is. We hopen deze doelgroep zo beter te bedienen.
  • Over SportService Zwolle: op de pagina ‘Over SportService Zwolle’ kun je terecht voor onze missie & ambities, maak je kennis met ons team en kun je terecht voor informatie over stage lopen én de laatste vacatures. Het is namelijk erg leuk om bij ons te werken!
  • Thema’s: de website bevat een andere menu. Onze thema’s die bijdragen aan onze ambities zijn nu direct zichtbaar op de homepage en heeft een uitklapmenu waardoor het in één oogopslag zichtbaar is wat er binnen de thema’s mogelijk is.
  • Sportagenda: nieuw aan deze website is dat het laatste sportaanbod meteen zichtbaar is op de homepage. Je bent meteen op de hoogte van het laatste aanbod. Tevens blijft hij via het menu goed zichtbaar.
  • Accommodatie reserveren: als je een accommodatie wil reserveren hoef je maar op één knop te drukken. Sneller kan toch niet? Deze staat nu ook op de homepage.