Spring naar content

Samen 1 team

Ons team met ruim 50 medewerkers zet zich dagelijks met veel passie in om de Zwollenaar en omliggende regio in beweging te krijgen. Jong tot oud. Mét plezier. Dit jaar stond één ding voor hun heel duidelijk centraal: Omdenken. Een aantal collega’s vertellen hierover.

Annemie Scherpenzeel, coordinator

Annemie

buurtsportcoach

Voor mij stond het jaar 2021 in het teken van elkaar weer mogen ontmoeten en veel mooie ontwikkelingen op het gebied van (bewegings)onderwijs. Een versteviging van de samenwerking met de verschillende onderwijsinstellingen en besturen, het implementeren van het 2+1+2 beweegconcept op vier basisscholen van OOZ en de kwaliteit van het door ons gegeven bewegingsonderwijs vergroten door een gedegen vakwerkplan voor zowel peuters, kleuters als kinderen van 6-12 jaar.

Veronique

buurtsportcoach

Rode draad van 2021 was creativiteit en flexibiliteit. Door corona kon er weinig maar ik heb altijd geprobeerd creatief te zijn waardoor er toch dingen volgens de maatregelen mochten. Toen kwamen er nieuwe maatregelen. Weer aanpassen. 

Veronique Habekotte
Loes Boetes, aangepast sporten coordinator

Loes

regio coördinator aangepast sporten

Doorontwikkeling, uitbreiding, en veel nieuwe mensen laten kennismaken met Virtual Reality. Na een lange tijd weer (voorzichtig) opstarten van het sporten en bewegen of en evenementen (voor mensen met een beperking).

Anouk

buurtsportcoach 

Een bewogen jaar met gelukkig steeds meer mogelijkheden. Samen met partners kon de verbinding weer gemaakt worden, waardoor we konden doen waar we goed in zijn. Zwolle en regio in beweging brengen. 

Anouk Bourgonje, Buurtsportcoach
Sanne

Sanne

buurtsportcoach en coordinator

2021 was een jaar van uitdaging en uitersten. Een manier om jezelf als buurtsportcoach verder te ontwikkelen met nieuwe uitdagingen in mooie en teleurstellende momenten. De spanning of een activiteit of evenement door mocht gaan, de teleurstelling wanneer het niet kon. Kon en mocht het wel meteen de zorgen over veiligheid en of de grens niet overschreden werd. Maar ook de blijdschap om binnen de mogelijkheden de kansen te zien en die te benutten. met o.a. een flutrun voor jongeren, Expeditie Groep 8 (bij alle stadsdelen) en de doorontwikkeling van de Olympische Tocht.”

Aniek

buurtsportcoach

Het jaar 2021 was voor mij een jaar van het gevoel ‘we mogen weer’. We hadden natuurlijk veel beperkingen maar het omdenken is onze grote kracht geweest. Na iedere persconferentie keken we naar wat wél kon. We waren onvermoeibaar. We wilden zo graag dat onze activiteiten doorgingen voor kinderen, jongeren en ouderen in de wijk. Wanneer er een activiteit werd afgelast in de wijk, pakten we met ons team altijd kansen. Ik ben hier trots op. Maar dat is het karakter van SportService Zwolle. We gaan er met meer dan 200% voor. 

Aniek Achterkamp
Joel Visscher, Buurtsportcoach

Joel

buurtsportcoach

Kijk niet naar problemen maar denk in oplossingen, ondanks de covid veel kinderen in beweging gebracht met toffe activiteiten.

Louk

buurtsportcoach

Afgelopen jaar stond vooral in het teken van het geven van lessen en bewegingsonderwijs. En ondanks corona heb ik gezorgd dat de kwaliteit is gewaarborgd gebleven. 

Louk Tijink, Buurtsportcoach
Thijs Post, buurtsportcoach

Thijs

buurtsportcoach aangepast sporten

Heerlijke start na de zomervakantie waarin alles weer ‘in beweging’ kwam. We hebben een mooie switch kunnen maken van aangepast sporten naar een socialer inclusief sporten.

Dennis

buurtsportcoach en coordinator

Toch is 2021 nog een beperkt jaar geweest waarin we nog te maken hadden met een lockdown aan het begin van het jaar. Gelukkig mochten we halverwege het jaar wel meer en was onze kracht ook creatief zijn en omdenken, maar nog steeds konden we het optimale niet benutten.

Dennis ter Bruggen, coordinator

Dion

verenigingsadviseur

2021 was een jaar van ‘anders werken’ we mochten meer en hebben ons continu weten aan te passen. Omdenken stond centraal. 

Dion Reijnen, Verenigingsadviseur