Spring naar content

Studenten
aan het woord

Shamayca Fiks

Shamayca Fiks

“Het leukste aan mijn stage vind ik de verschillende doelgroepen. Ik mocht helpen bij de Oekrainse school, het pauzebeweegpakket geven aan groep 3 t/m 8 en meehelpen bij de politiekids. Zoveel verschillende dingen doen maakt het leuk. De jaren hiervoor heb ik niet veel uitdagingen gehad op mijn stage en hier krijg je met diverse situaties te maken waardoor je genoeg uitdaging heb.”

Twan Iemenschot

“Ik vind het heel leuk om bij SportService Zwolle stage te lopen omdat bijna alles wat met sport te maken heeft in Zwolle georganiseerd wordt door SportService Zwolle. Het is natuurlijk ook goed voor mijn opleiding om hier stage te lopen omdat ik hier leer hoe het is om een buurtsportcoach te zijn. Het leukste vind ik het organiseren en uitvoeren van evenementen.”

Twan-iemenschot-vierkant
Joris-Mestebeld-vierkant

Joris Mestebeld

“Wat ik het leukst vind aan mijn stage is de diversiteit van woensdag het buiten spelen tot het PEC Zwolle Streetleague project en dan later weer in de gymzaal te staan. Ik ben er trots op om hier stage te lopen omdat deze organisatie veel doet op het gebied van stimulering de stad Zwolle. Het maakt mij als Zwollenaar dan ook blij om in mijn eigen stad voor deze organisatie stage te lopen.”

Daan Meijntjes

“Het stage lopen bij SportService Zwolle betekent een ruimte aan mogelijkheden. Een plek waar veel dingen gedaan worden met veel verschillende doelgroepen, maar waar ook veel ruimte is voor innovatie. De stage is leuk en gedifferentieerd. De ene dag sta je tussen de basisschoolleerlingen en de andere dag ben je bezig met het organiseren van een groot toernooi. We krijgen veel ruimte om te leren.”

Daan-Meijntjes-vierkant
Jarnick Wever

Jarnick Wever

“Stagelopen bij SportService Zwolle geeft mij de mogelijkheid tot het ontdekken van het vak buurtsportcoach. Daarnaast ervaar ik deze stageperiode hoe het is om binnen een bedrijf werkzaam te zijn. Ik word behandeld als collega en niet per se als stagiair. Dat vind ik prettig omdat een positie als stagiair niet altijd makkelijk is.”

Tijn Lenferink

“De stage bij SportService Zwolle is voor mij een vervolg stap naar het HBO. Ook kan ik mij zelf beter ontwikkelen voor een betere lesgever. Dit is voor mij een goede stap om een beeld te krijgen om echt voor een hele klas les te geven. Hierdoor leer ik om uit mijn comfortzone te stappen, waardoor ik dus de lat steeds hoger kan leggen voor mezelf en kan groeien in mijn kwaliteiten en mindere kwaliteiten sterker te maken.”

Tijn-Lenferink-vierkant
Jerique Gerritsen

Jerique Gerritsen

“Ik leer van het nemen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheden waardoor de kinderen vrij kunnen bewegen. Daarnaast vind ik het aanbieden van gymlessen aan de diverse doelgroep erg leuk.”

Daniël van Beek

“Stagelopen bij SportService Zwolle geeft mij de kans om naast het lesgeven ook de andere taken van een buurtsportcoach te verkennen. Ik vind het leuk om in een gezellig, sportief team veel dingen uit te proberen.” 

Daniël van Beek
Mark Bruintjes

Mark Bruintjes

“SportService Zwolle geeft mij de mogelijkheid en vrijheid om ervaringen op te doen in het organiseren van events en het werkveld. Ik word bij veel zaken betrokken waardoor ik een brede inkijk krijg in het werkveld en hoe de organisatie werkt. De sfeer op het kantoor en de manier waarop ze met stagiaires omgaan, de waardering die ze uiten vind ik prettig.” 

Lisanne Sunter

“Mijn stage bij SportService Zwolle heeft mij al ontzettend geholpen in mijn ontwikkeling. Het is heel erg gevarieerd werk waardoor je overal ervaring op doet. Doordat je soms door heel Zwolle gaat zie je overal weer nieuwe mensen waardoor je je netwerk steeds wat meer uitbreid.” 

Lisanne Sunter

Luna Leeflang

“Ik heb echt geleerd hoe ik een evenement van begin tot eind kan organiseren. En hoe ik contacten moet leggen, samen te werken en mensen aan te sturen. Alles wat ik bij SportService Zwolle heb geleerd neem ik mee om een goede Sportkundige te worden. Het leukste bij de stage vind ik dat ik mij vrij kan voelen om als stagiair mee te bewegen in de organisatie. Door de gemoedelijke sfeer voel je je al snel thuis. Het is fijn dat je jouw eigen ideeën mag laten horen. Je voelt je bijna een echte medewerker.”

Luna Leeflang